Weboldal készítés

Cégünk, kezdetben saját portáljaival tapasztalta meg az internetes világ, pozitív és negatív hatásait egyaránt. Ez a kihívás adta meg számunkra azt a tapasztalatot, melyet a weboldal készítés során mindig szem előtt tartunk, és ezáltal sikeresen tudjuk elindítani ügyfeleinket az internet egyre szélesebben terjedő világába.

Programozó szakembereink elkészítik az új weboldalának rendszertervét, ez azért nagyon fontos mivel ez a terv tartalmazza a weboldal felépítését és működését. A programozóink által fejlesztett weboldalak a legjobb weblap fejlesztési megoldásokat tartalmazzák. Ügyfeleinknek azt szoktuk javasolni, hogy egy alap weboldallal és keresőoptimalizálással indítsuk el weboldalt és amikor elkezd profitot termelni, utána érdemes a honlapot tovább fejleszteni.


Személyes tapasztalataink alapján egy honlapnál az első és legfontosabb elem a cég arculata, image-e. Amennyiben ez az igazán meghatározó elem a piaci közönségnek megfelelően lett kialakítva, és egy könnyen kezelhető, átlátható, harmonikus oldallal találják, szembe magukat elnyeri a tetszésüket, míg a kesze-kusza, átláthatatlan, nem összhangban lévő honlap taszítja őket. Téves megítélés, hogy csak a drága és csillogó oldalak fognak tetszeni a célközönségnek. Egy egyszerű, letisztult szépen kidolgozott oldal is éppúgy felkelti figyelmüket!

Árajánlatot a személyes konzultáció után készítünk!

 


Szolgáltatásaink és tanácsaink a kezdeti lépésektől segítséget nyújtanak, azon ügyfeleinknek, akik:

  • még nem vették igénybe az online megjelenés valamely formáját,
  • változtatást, további fejlesztést szeretnének honlapjukon,
  • az internetes találati listákon jó helyezést szeretnének elérni,
  • folyamatos karbantartást és törődést szeretnének a már meglévő vagy új weboldalukon,
  • elkeseredett, mert weboldala nem hozza a várva várt eredményt.

A nálunk készült weblapok előnyei!

  • Cégünk által fejlesztett weblapok a keresőmarketing szabályainak teljes mértékben megfelelnek és a kereső robotok munkáját támogatják. Ezáltal előrébb juthat a mindenki által közkedvelt keresőkben.
  • Pénzt és időt takaríthat meg azzal, hogy saját maga frissítheti a tartalmakat weboldalán.
  • Statisztikát biztosítunk weboldalakhoz, mellyel ellenőrizni tudja az oldala látogatottságát.
  • Weboldala szerkezetét, színvilágát, arculatát és tartalmát a személyes konzultációk során segítünk kialakítani. A célunk az, hogy egy olyan weblap vázlata bontakozzon ki már a munka megkezdése előtt, mely sikeresen növelheti cége bevételeit.

További információért, kérem keresse fel cégünket!


Reméljük felkeltettük érdeklődését, és hamarosan ügyfeleink között üdvözölhetjük!

 


Akikre büszkék vagyunk: További referenciáink»