Arculattervezés

A web design és a weboldal felépítése a fejlesztés két meghatározó eleme. Egy letisztult egyedi weboldal képes a látogatót az oldalon tartani. Ehhez az is szükséges, hogy az oldalon található tartalom a látogatót megfogja, és cselekvésre késztesse.

Cégünk mind on-line és offline szolgáltatások széleskörű választékát nyújtja. A design terv elkészítésétől a nyomdai kivitelezésig egyaránt. Cégünk mindig elkötelezett volt az egyszerű letisztult formák iránt.

Minden esetben egyedileg tervezzük meg a web design-t, mivel nincs két egyforma cég és színvilág. A websablon fogalma számunkra ismeretlen, ami szempont lehet egy olyan cégnél ahol ingyen szeretnének weboldalt készíttetni. Profi grafikusunk segítségével minden ügyfelünknek elérhetővé válik az egyedi megjelenés.

A honlapok frissítése, külső- belső megújítása időszakonként elengedhetetlen azon emberek számára, akik az online megjelenés valamely formáját választották. A mai felgyorsult világban, folyamatosan változnak a követelmények, az aktuális trendek és irányzatok az interneten belül is. A weboldalunknak szüksége van a törődésre, a folyamatos frissítésekre, hogy a számunkra megfelelő internetes találati listákon helyezkedjen el, és profitot termeljen, a célközönségnek pedig arra, hogy felkeltse a figyelmüket és meggyőzzük őket szolgáltatásainkról nemtől és kortól függetlenül.

Egy jól megválasztott és megtervezett logo könnyedén egybeforr az adott céggel. A logó lehet egy szöveges felirat, a szolgáltatás vagy cég neve, vagy tartozhat hozzá valamilyen grafikai ábra, embléma is. Utóbbi esetben magát az ábrát használhatjuk önmagában is, a nevet elhagyva, hiszen egy kellően bejáratott, ismertté tett márkajelzés a cég nevének feltüntetése nélkül is egyértelműen jelölhet.

Mivel a logó a céget univerzálisan is jelképezi, meghatározza az arculatát, komoly reklámértéke van, a nagy cégek igen komoly összegeket költenek a cég logójának és arculatának megterveztetésére.

Fontos, hogy a logo stílusa megfeleljen a választott célközönség ízlésének. A szórakoztatás, média ágazatban lehet játékos is a logo megjelenése, akár élénk színekben, de egy komoly üzleti tevékenységhez inkább illik és sikeres egy komolyabb, viszafogottabb stílusban megjelenített logo.

Lényeges a stilizált megjelenítés, a kevéssé bonyolult, így jobban megjegyezhető és felismerhető forma. Tévhit, hogy feltétlenül a tevékenységet kell ábrázolnia a logo grafikájának, hisz ez sokszor túl bonyolult, és akár lehetetlen is. A logo legfőbb kritériuma: az egyértelmű megkülönböztetés. A lényeg, hogy akár teljesen stilizált, nonfiguratív formákat alkalmazva valamilyen egyedi jelzés jöjjön létre.

Szolgáltatásaink:

 • Logo tervezés
 • Arculattervezés
 • Webdesign
 • Honlap redesign
 • Kiadvány tervezés
 • Prospektus tervezés
 • Nyomdai előkészítés

Cégünk a személyes konzultáció és árajánlat elfogadása után segítséget és lehetőséget nyújt azon kedves ügyfeleinknek, akik:

 • Elkeseredettek, mert weboldaluk, webáruházuk nem ér el jó találati helyeket az internetes kereső portálokban?
 • Nincs idejük foglalkozni honlapjukkal, de szeretnék ha folyamatos frissítések, változtatások lennének rajta?
 • Nem elégedettek a mostani grafikai megjelenéssel, újítani szeretnének?
 • Úgy érzik lemaradtak a XXI század interneten belüli követelményektől?
 • Szeretnék, ha még figyelemfelkeltőbb lenne, és kihasználhatóbbá válna weboldaluk adottsága?
 • Jelenlegi weboldaluk, webáruházuk nem áttekinthető, zűrzavaros?

 

Amennyiben bármilyen kérdése van, és tanácstalan szívesen állunk rendelkezésére!

Dolgozzunk együtt vállalkozása Sikeréért, tervezzük meg együtt cége internetes stratégiáját!