Webáruház készítés

Webáruház készítés

A mai rohanó világban, több vállalkozás is a saját webáruház interneten belüli elindítását választja. Leendő webáruházunk kialakításánál fontos, a célközönség ismerete, és a hatásos arculat. Ha a látogató egy, könnyen áttekinthető, harmónikus weboldallal találkozik előszőr, kihasználhatóvá válik webáruházunk adottsága, ügyfélkört vonzva ezzel.

A webáruház több szempontból is lényeges funkciókkal bír:

1. Kényelmes:

  • Vállalkozását otthonról intézheti
  • Munkaidejét szabadon beoszthatja

2. Pénzt takarít meg:

  • Nem szükséges raktárhelységet bérelnie,
  • Nem szükséges külön irodát fenn tartania,
  • Nem szükséges több alkalmazottat felvennie.

A Webáruházkészítés menete:

1. Személyes konzultáció:

  • Munkatársainkkal együtt segítünk a fejében körvanalazodó elképzelést, kész tervezetté alakítani. Megbeszéljük, a leendő webáruházának célját, az elsődleges grafikai tervezetet, feltérképezzük a célközönséget, segítünk kiválasztani a megfelelő egyedi programokat webáruházához és kívánság szerint egyedi fejlesztésű technológiát is alkalmazunk.

2. Árajánlat készítése

  • A fentiek figyelembe vételével személyre szóló árajánlatot készítünk Önnek, melynek elfogadása után nekilátunk a további teendőknek.

3. Domain név kiválasztása  pl (www.cegnev.hu)

- Domain név választáskor figyelembe kell vennünk, hogy mely országban szeretnénk   termékeinket, szolgáltatásainkat népszerűsíteni és ez alapján a megfelelő végződést kiválasztani pl: (.hu), (.eu), (.com), (.net) stb.

- Lehetőség szerint válasszunk ékezet nélküli domain nevet, mely vállalkozásunk nevével harmonizál, és könnyen megjegyezhető


4. Arculattervezés

- A hatásos arculat az egyik legfontosabb elem weboldalunk, webáruházunk kialakításánál. A személyes konzultáció során átbeszélt grafikai tervezet alapján kollégáink látványtervet készítenek, mely hűen tükrözi vállalkozása arculati elemeit (szín, logó) és webáruházának célját (ügyfélkör stb..)

- A fentiek figyelembe vétele mellett, javaslatot teszünk az esetleges szükséges változtatásokra, mellyel harmónikusabbá, megnyerőbbé tennénk webáruháza, céges arculata megjelenését.

- A megrendelő által jóváhagyott látványterv után megkezdjük a webáruház felépítését.

- Kérésre egyéb grafikai megrendeléseket is vállalunk: névjegykártya, szórólap, flash banner stb....


5. Végső munkálatok

-  A struktúrálisan és grafikailag elfogadott webáruház utolsó munkafázisa a tartalom feltöltés.

-  A tartalom feltöltés egy könnyen kezelhető Word-höz hasonló magyar kezelőfelületen keresztül történik, minimális számítógépes tudást igényel. A termékekhez kapcsolódó képeket a program automatikusan méretezi. (Természetesen Cégünk vállalja külön díjazás ellenében a termékek feltöltését, melynek díja az adott termék mennyiségétől függ.

-  A kész webáruházat a befoglalt domain névre élesítjük a saját tárhelyén belül, és megkezdődik az internetes keresőkre a webáruház optimalizációja.