Tárhely

Szerver terem

  1. Extrém biztonság - A biztonsági rendszer többszintű, a biztonsági szolgálat az év minden napján, 24 órán keresztül működik
  2. Magas rendelkezésre állás - Az adatközpont által a szolgáltatott infrastruktúra tekintetében vállalt szolgáltatási szintek (SLA)
  3. Kiemelkedő áramellátás - Szünetmentes áramellátás gondoskodik a berendezéseinek zavartalan működéséről.
  4. Gigabites internet kapcsolat

 

Cégünk 2013-ban hatalmas infrastrukturális beruházást hajtott végre a szerver park állományában. Ügyfeleinket két darab redundáns Dell Poweredge 720-as típusú szerver és egy közös diszk torony szolgálja ki amely 20 Terrabájt kapacitású. A kiszolgáló gépek egymással úgy

 

kapcsolódnak, ha bármelyik gép meghibásodna, a másik abban a pillanatban átveszi a szerepét így a tárhely és egyéb szolgáltatásaink zavar nélkül üzemelhetnek. Tehát meghibásodás esetén ügyfeleink a hardveres vagy szoftveres hibából, vagy a gépbővítésből semmit sem fognak észrevenni. Szervereink teljesen védett az Invitel szerverteremében vannak elhelyezve. Szerver gépeink 4X 1Gbit internet kapcsolattal vannak ellátva így ügyfeleink weboldalaikat gyorsan tudják elérni az interneten. A másik kulcsfontosságú szempont az adatbiztonság volt, így a legmagasabb szintű szoftveres és hardveres védelemmel láttuk el a gépeket. Ezáltal az ügyfeleink adatvédelmét 100%-an garantálni tudjuk.


 

Webhoszting C-Panel

Az elsődleges cél az volt, hogy ügyfeleinket minél hatékonyabban tudjuk kiszolgálni ezért, a weboldal és a levelezés adminisztrációjához a C-panel szoftvert használjuk. Ezen a webes grafikus felületen ügyfeleink könnyedén tudnak új e-mail címet felvenni vagy weboldalt élesíteni. Az adminisztrációs felület elsődlegesen teljesen magyar nyelvű és további 24 nyelvre van lefordítva.

VPS ( Virtuális Privát Szerver )

A virtuális szerver egyszerű és költséghatékony megoldás fizikai szerverek kiváltására. Az adatai teljes biztonságban vannak, nem kell tartania az adatvesztéstől. A virtuális szerver, ahogy azt a neve is mutatja, nem egy valós fizikai szerver, hanem egy virtualizált számítógép. A virtuális szerverbérlés azoknak előnyös, akik már kinőtték tárhelyüket, viszont fizikai szerverre nincs szükségük, azt nem használnák ki. A virtuális szerver tulajdonosok alacsony költségek mellett ugyanazokat a funkciókat és teljesítményt élvezhetik, mint egy fizikai gép esetén.

Miért érdemes virtuális szervert bérelnie?
•    Nincs hardveres meghibásodási felelőssége. Amennyiben saját szervert üzemeltet és hardveresen meghibásodik, azt Önnek kell javíttatni.
•    Nem kell vagyonokért saját szervert vásárolni és pluszban az üzemeltetésért havonta fizetnie.
•    Amennyiben a bérelt virtuális szerver erőforrásit kinőtte, dinamikusan tudjuk bővíteni elérhető áron.
•    A virtuális szerver mellé díjmentesen választhat Linux vagy Windows disztribúciót.