Megbízhatóság és garancia

Minden munkánkra és szolgáltatásunkra 100% garanciát vállalunk. Nálunk az ügyfél az első!

Weboldal készítés:

Cégünk az elkészült weboldal minden egyes alkotó elemét átadja a megrendelő részére, így a későbbiekben ha bármilyen probléma merülne fel az oldal teljes forrása az ügyfélnél van. Sok cég nem adja ki az oldal forrását az ügyfél részére ami érthetetlen mivel a megrendelő kifizette azt. Amennyiben adminisztrátori működési hiba van aweboldalba azt garanciálisan elhárítjuk. Az ügyfél által okozott hibákért nem tudunk felelősséget vállalni.

Tudjun meg többet>>

Tárhely szolgáltatás:

Az ügyfelek részére akik tárhely szolgáltatásunkat veszik igénybe 100%-os adatbiztonságot vállalunk. Szerver parkunk a legmodernebb Kozma utcai szerver teremben van elhelyezve melyet az Invitel üzemeltet. Redundáns Dell R720 szerverek biztosítják a tárhely és virtuális szerver szolgáltatásunkat. Napi és heti mentés az ügyfelek adatairól. Amennyiben az ügyfél véletlenül adatot töröl a tárhelyről az előző napi mentést visszaállítjuk. Tárhely szolgáltatókét kijelenthetjük, hogy a legközkedveltebb Cpanel adminisztrátori felületet biztosítjuk az ügyfeleinknek. Az ügyfelek a grafikus felületen mindent be tudnak állítani, anélkül, hogy adminisztrátori beavatkozásra lenne szükség.

Tudjon meg többet>>

Keresőoptimalizálás:

Minden esetben készítünk egy felmérést a weboldalról. Javaslatot teszünk releváns és a vállalkozása tevékenységével szorosan kapcsolódó keresőszavakról. Ezután készítünk egy ajánlatot ami ha elfogadásra kerül elkezdjük a munkát. Természetesen a keresőoptimalizálás csakis akkor kerül számlázásra, amennyiben az ajánlatban szereplő vállalásokat teljesítettük! Így az ügyfél 100%-ban védett és nem fizet olyan szolgáltatásért ami nem hozott számára sikert!

Tudjon meg tobbet>>