Keresőoptimalizálás

A keresőoptimalizálás napjainkban elengedhetetlen, hisz ez a szolgáltatás biztosítja weboldalának látogatottságát. Minden weboldalnál keresőbarát struktúrát építünk ki. Egy jól struktúrált weboldallal amely az internetes szabványok betartásával rendkívüli eredményeket érhetünk el a google organikus találati listáján . Egy jól optimalizált weboldal profitot termel, ezáltal a weblap optimalizálás költsége befektetéssé válik. Bízzon bennünk és tapasztalatainkba és higgye el weboldala profitot fog termelni.

 

Lépések:

1., A legfontosabb, hogy legyen egy jól felépített honlapja. Feltérképezzük a honlapot, hogy milyen keresőszavakra lett optimalizálva és a keresőkben (pl. google) megnézzük, hogy az adott kulcsszavakra hol helyezkedik el az organikus találati listában.

2. Készítünk egy elemzést, amely tartalmazza az eddig elért eredményeket és meghatározzuk az új keresőszavakat. Természetesen ez már egy személyes konzultáció keretén belül történik, mivel meg kell ismernünk a cégét és az adott terméket, illetve szolgáltatást amellyel foglalkozik. Az általunk javasolt kulcsszavakat Önnel egyeztetve véglegesítjük.

3. A weboldalon található szövegeket véleményezzük és javaslatot teszünk a tartalmi változtatásokra a keresőmarketing szempontok szigorú figyelembevételével. Kreatív szövegíró kollégánk ebben az Ön segítségére tud lenni.

4. Amennyiben az első három lépéssel végeztünk, jöhet a linképítés. Ez elengedhetetlen, hogy jó helyezést érjen el weboldalával a keresőkben. A külső hivatkozások száma de még inkább a minőségük a legfontosabb része, hogy jó helyezést érjen el weboldala a google kereső találati listáján.


Weboldalunkkal folyamatosan foglalkozni kell, optimalizálni, mert a keresők ezáltal érzékelik honlapunkat, és így tudjuk tartani vagy javítani pozíciónkat. Amennyiben weboldalunknál megelégszünk az egyszeri keresőoptimalizációval, és magára hagyjuk, vagy nem szakavatott kezekbe kerül, ne lepődjünk meg a negatív hatásoktól. Az internetes keresőkben visszaesünk, a leendő célközönség a konkurencia folyamatos foglalkozása alatt álló honlapjával találja szembe magát, és fölösleges pénzkidobásnak fogjuk tartani az eddigi munkánkat.


Kinek ajánljuk a keresőoptimalizálást?:

  • Most indítja el weboldalát
  • Az internetes keresőkben nem ér el jó találati helyezést
  • Weboldala érzékelhetően elveszti jó pozícióját
  • Nem a megfelelő kulcsszavakra van optimalizálva oldala
  • Úgy érzi, hogy honlapja idáig csak pénzébe került, de nem hozza a várt eredményt
  • Stb...

 

Bízzun bennünk és tapasztalatainkban, higgye el weboldala meghálálja a törődést!

Szívesen várjuk egy személyes konzultációra, kérdéseivel bátran keressen minket!

Néhány az általunk kezelt és felügyelt kulcsszavakról

Domain név Keresőszó Találatok száma Helyezés
navimaster.hu weboldal készítése 618.000 8
navimaster.hu weboldal árak 5.290.000 4
navimaster.hu honlap karbantartás 575.000 7
akutyakozmetika.hu kutyakozmetika 421.000 5
cakoklinika.hu homeopátiás fogászat 273.000 4
cakoklinika.hu implantátum beültetés budapest 1.230.000 7
fogaszatianyagok.hu fogászati eszközök 698.000 1
fogaszatianyagok.hu fogászati nagykereskedés 146.000 1
erdental.hu fogészat érd 348.000 3
batorfi-fogaszat.hu fogászat 6.780.000 7
beauthungary.com cosmetic surgery hungary 683.000 2
batorfi-dentistry.co.uk dental implant abroad 258.000 6
fogaszatkereso.hu fogászat kereső 770.000 1
dentistryimplantabroad.co.uk dental implant hungary 225.000 4
fogaszat-tudogyogyaszat.hu fogászat kiskunfélegyháza 75.000 2