Domain regisztráció

Cégünk több éves szakmai tapasztalattal rendelkezik a domain regisztráció területén. A legelső feladat a weboldal készítés előtt a megfelelő domain kiválasztása. Ezen áll vagy bukik a cég megjelenése az interneten. Egy megfelelő domain kiválasztása, amely a megfelelő kulcsszót tartalmazza rengeteg látogatót vonzhat weboldalára.

Kollégáink segítenek Önnek a megfelelő domain kiválasztásában. domain foglalás


Cégünk a magyar internetes piacra bevezetett domain nevek értékesítésével is foglalkozik. A legtöbb jó domain név már foglalt de vannak olyan domain nevek amik felszabadulnak és eladásra kerülnek. A mi egyik tevékenységünk, pont az, hogy az ilyen neveket keressük és kínáljuk, hogy az Ön vállalkozását könnyebbé és nyereségesebbé tegyük. Sok domain nevünkön már valós forgalom van, ami óriási előnyt jelenthet egy vállalkozás elindításához, illetve folytatásához.

A forgalommal rendelkező domain név nagyban hozzájárulhat az adott vállalkozás látogatottságának növeléséhez. Egy domain név annál értékesebb minél idősebb és minél több külső linkkel rendelkezik. A keresőprogramok, könnyebben találnak rá egy jó névre így többen megtalálják az adott oldalt. A domain név árát meghatározza, a valós forgalma és látogatottsága is.

Az eladó domain nevek óriási lehetőséget rejtenek mivel olyan kúlcsszavakat tartalmaznak amelyekkel   az Ön oldalára írányítja az interneten kereső embereket.

Eladó, értékesítésre kínált domain neveink eladó domainek


Cégünknél az Ügyfél az első, ha bármilyen kérdése merülne fel kérem keressen bizalommal minket. A szolgáltatásaink mögött valódi és elérhető ügyfélszolgálat működik, ahol a vonal másik végén egy szakértő fogadja hívását!

Teljes körű domain regisztrációs ügyintézést vállalunk on-line formában, így megspórolhatja az időt, hogy a megfelelő formanyomtatványt letöltse, kinyomtassa, aláírva visszaküldje cégünk részére. Nem kell mást tennie, mint kitöltenie a domain regisztrációs űrlapunkat elküldenie online és máris elindítjuk a regisztrációt. Domain on-line


Alapos piackutatást végezve a tárhely csomagjainkat úgy alakítottuk ki, hogy az összes portál, CMS rendszer ( joomla, drupal, wordpess ) probléma nélkül működjön. tárhely csomagok